StilleZonen flyttter til Agervang 8 i Kgs. Lyngby

  • af
klinikfællesskab lyngby

Til efteråret 2021 flytter StilleZonen ind i klinikfællesskabet Loaderiet Lyngby, og vil fremover KUN have lokation i LYNGBY.

Jeg har længe fartet lidt rundt mellem forskellige lokationer, og det har været fint, men ønsket har hele tiden været 1 lokation. Den lokation er nu fundet, i Lyngby, og derfor kommer jeg desværre ikke til Charlottenlund i denne omgang.

Loaderiet Lyngby

Jeg har i stedet fået mulighed for at indgå et fantastisk og inspirerende makkerskab med en skøn kvinde, Carina, der ligesom jeg er uddannet zoneterapeut. Vi vil sammen starte klinikfællesskabet ”Loaderiet Lyngby”, i et skønt lille rækkehus velplaceret i Lyngby. Det er vores drøm at huset skal rumme et hjertevarmt klinikfællesskab, med professionelle behandler. Her skal være fokus på faglig sparring, indbyrdes samarbejde, og bredt udvalg af behandlinger indenfor krop og sjæl. Alt sammen for at du som klient kan få lige præcis den behandling du har behov for.

 StilleZonen vil i dette hus få sit eget lokale og jeg vil være her fast hele ugen.

Jeg fortsætter mine behandlinger med zoneterapi, japansk lifting, fysiurgisk massage, gravidmassage og cupping – fuldstændig ligesom nu.

Derudover vil vi meget gerne supplere dette med behandlinger fra andre behandlere, fx Body SDS, akupunktur, kropsterapi, kranio sakral, mindre terapeutiske forløb eller andet.

Der er nemlig flere lokaler i huset end vi selv kan bruge, så der vil være mulighed for at kunne indleje sig hos os. Kontakt mig gerne, hvis du kunne have interesse for dette!

 

Hvem er Carina?

Jeg har mødt Carina under uddannelsen til zoneterapeut, som vi begge afsluttede i november 2020. Vi har sparret fagligt sammen, både under og efter uddannelsen og kemien har været god fra starten.

Carina kommer fra Rødovre, hvor hun siden maj 2019 har brugt tiden på at starte ”Loaderiet” i Rødovre op. Hendes tanke var her at skabe et hus, hvor du som klient kan komme og blive Loadet, altså fyldt op af god energi, velvære samt få behandlinger der mindsker smerter og gener. Hun har her skabt et hyggeligt klinikfællesskab med gode og professionelle behandlere og ønsker at udvide dette koncept til Lyngby, i samarbejde med mig.

Det er med ro i sindet at jeg indgår i dette samarbejde med Carina. Hun kommer med en masse gode erfaringer, og så er hun bare et skønt, kærligt og omsorgsfuldt menneske, med god energi og fuld af godt humør og gå-på-mod. Og så har hun det samme motto som mig…”If you can dream it, you can do it”. Og nu gør vi det, sammen!

 

Hvor og hvornår sker det?

Vi overtager huset midt i september og går straks i gang med at sætte det i stand. Lokalerne er som udgangspunkt fine, men småreparationer, masser af maling og en ordentlig omgang rengøring skal der lige til, før vi er klar til dig.

NY ADRESSE bliver Agervang 8, 2800 Kgs. Lyngby og jeg forventer at kunne tilbyde behandlinger her fra oktober eller november.

Jeg glæder mig til at gense dig i de nye lokaler!

 

Bedste hilsner

Christina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *