Aromamassage med naturlige olier

doTERRA olier

Stillezonen tilbyder aromamassage med essentielle olier, som har været kendt for deres magiske egenskaber i flere tusinde år. Olierne er plantebaserede og 100% rene, og de kan støtte kroppen i at opnå naturlig balance og sundhed. Udover deres fysiske fordele kan olierne også have en positiv effekt på vores følelser og humør. Jeg mener, at det er vigtigt at være bevidst om, hvad vi kommer på vores krop, og derfor bruger jeg kun naturlige ingredienser i forbindelse med aromamassagen.

doTERRA olier er en serie af essentielle olier, som er fremstillet med fokus på kvalitet og renhed. Olierne er plantebaserede og 100% rene, hvilket betyder, at de ikke indeholder nogen syntetiske ingredienser eller tilsætningsstoffer.

Essentielle olier kan have en positiv effekt på både kroppen og sindet, og doTERRA olier er ingen undtagelse. Olierne kan støtte kroppen i at opretholde en naturlig balance og sundhed, og samtidig kan de også forløse og transformere følelser både fysisk og psykisk.

En aromamassage med doTERRA olier kan derfor være en måde at støtte både kroppen og sindet på samtidig. Olierne kan hjælpe med at løsne spændinger og afslappe musklerne, samtidig med at de også kan have en beroligende effekt på sindet.

Hvis du er på udkig efter en massage, der kan give både krop og sind et løft, kan en aromamassage med doTERRA olier være et godt valg.

Anbefalinger:

For at give oliernes virkning tid til at efterarbejde, anbefales det at vente mindst 4 timer efter behandlingen, før man går i bad. Det er bedst at vente til næste dag.

Hvad er Aroma Massage?

En aromamassage er en blid massage, hvor essentielle olier påføres på ryggen, nakken, hænderne og under fødderne. Der anvendes 8 olier, som arbejder i 4 faser. Ud over den aromatiske oplevelse optages oliernes aktive egenskaber i blodbanen i ca. 4 timer. Derfor anbefaler jeg ikke at tage bad lige efter en massage og helst vente til næste dag. Under behandlingen oplever du fornyet energi, og din krops forsvar styrkes, samtidig med at stress mindskes og ømme muskler og led lindres. Behandlingen har en helende effekt på både krop og sind.

Hvordan virker olierne?

De essentielle olier virker på tre niveauer: krop, sind og ånd. Efter blot få sekunder når de op til hjernens limbiske område og åbner op for healing. Når duften af en æterisk olie rammer din næse, bliver de transporteret direkte op til den limbiske hjerne, som styrer dine følelser, motivation, indlæring og hukommelse. Olierne forløser og transformerer fra indersiden og kan styrke dit immunsystem, give dig indre ro og endda øge din glæde. De påvirker dig og din krop bevidst og kan ændre dine følelser, humør og fysiske tilstand.

Derfor er en aromamassage med essentielle olier en gave til krop og sind. Behandlingen tilbyder wellness og aktiverer heling i de områder, hvor den enkelte har brug for det. Når olien masseres ind i kroppen, starter en nærende proces.

De 8 essentielle olier i Aroma Massage

Balance:

Balance er en blanding af olietyper, der er med til at fremme en følelse af ro, balance og forbindelse til jorden. Den hjælper med at skabe en fornemmelse af lethed. Balance indeholder gran, ho wood, frankincense, blå rejnfan og romersk kamille.

Balance styrker vores bevidsthed og hjælper os med at være til stede i nuet. Når roen sætter ind og cellerne langsomt begynder at slappe af, vil uro og overdrevne tankemylder stilne af.

Lavendel:

Lavendel er en af de mest populære olier, der gennem tiden har været anvendt til at fremme sund hud. Den bruges også til at skabe rolige og afslappende følelser, der skaber ro i sindet. Lavendel kan være effektiv mod stress, da den hjælper os med at mærke vores inderste følelser og behov, så vi lettere kan udtrykke dem. Lavendel kan også lindre søvnproblemer, spændinger, kløe og meget mere.

De første to olier i aromamassagen vil få både krop og sind til at slappe af. Du vil slippe af med hverdagens stress og mange tanker, og olierne vil hjælpe dig med at mærke dig selv.

Tea tree:

Tea tree-bladene har været brugt af Australiens urbefolkning i århundreder. De knuste bladene og påførte dem direkte på huden på grund af deres kølende og rensende egenskaber. Tea tree styrker også vores evne til at slippe af med alle toner af martyr- og redderenergi, som ofte opstår, når vi ikke sætter vores energetiske grænser. Der, hvor vi siger ja til mere end vi kan håndtere. Tea Tree viser os, hvor grænserne går, og renser negativ bagage og relationer. Ideel til udslæt, bumser, myggestik og små sår.

On Guard:

On Guard er en blandingsolie med en energigivende og opkvikkende duft. On Guard støtter immunforsvaret og luftvejsfunktionen. On Guard består af appelsin, nellike, kanel, eukalyptus og rosmarin, som alle giver rensende og støttende fordele.

On Guard lærer os at skelne mellem sunde og nærende forbindelser og negative og grænseoverskridende relationer. Olien viser os grænsen, så vi kan stå fast og blive bedre til at sige ja og nej til det, der føles rigtigt.

Som de næste 2 olier i aromamassagen, vil vores hud blive næret med rensende olier. Åndedrættet bliver lettere, og immunforsvaret styrkes. Du vil nu være fuldstændig afslappet, og med disse to olier vil de begynde at mærke sig selv og dermed blive mere bevidste om, hvad der er sunde og nærende grænser at sige ja og nej til.

AromaTouch:

er en blanding af beroligende olier med afslappende og lindrende egenskaber. AromaTouch indeholder cypres, pebermynte, merian, basilikum, grapefrugt og lavendel.

AromaTouch mindsker spændinger og hjælper kroppen med at slappe af, samtidig med at den beroliger sanserne. Den er derfor perfekt til massage og løsner op for stivhed og øger fleksibilitet. Når stivheden forsvinder fra vores system, skaber vi plads til at åbne vores hjerter igen.

Deep Blue:

er en blanding af olier, der lindrer ledsmerter, køler musklerne og løsner spændinger. Deep Blue indeholder vintergrøn, kamfer, pebermynte, cananga, helichrysum og kamille. Olien beroliger led og muskler, så en afslappende effekt opstår. Den er også perfekt til massage. Smerte opstår ofte, når vi presser os selv enten fysisk eller mentalt. Deep Blue helbreder disse følelsesmæssige sår, så smerten kan slippe.

Disse to olier i aromamassagen hjælper kroppen med at slappe yderligere af. Ømhed, smerter og stivhed formindskes, da vi forstår, at smerter også kan opstå, når vi presser os selv for meget i hverdagen. En afslappende aromamassage er derfor effektiv for alle.

Wild Orange:

er en meget populær olie, der symboliserer overflod. Den har en frisk duft og en energigivende effekt på krop og sind. Wild Orange har også lindrende egenskaber for huden og er en behagelig tilføjelse til huden. Den forbinder os med vores indre barn og aktiverer harachakraet, som repræsenterer spontanitet, positivitet, sjov, glæde og leg.

Wild Orange hjælper os med at give slip på tanker om mangel, manglende manifestationer, frygt, nervøsitet, stivhed og troen på, at der ikke er nok. I stedet minder den os om, at der er ubegrænsede forsyninger i naturen. Det er derfor en kæmpe energibooster.

Peppermint:

Er også en yderst populær olie og en af doTERRA’s bedst sælgende olier. Pebermynte fremkalder optimisme, energi og glæde. Det er en opkvikkende olie, som bringer lykke og glæde ind i hjertet. Den forfrisker kroppen, sindet og sjælen og minder dig om, at livet kan være lykkeligt og ikke skal styres af frygt.

Pebermynte får dig til at flyde med livet i et nærende flow. Derfor er pebermynte også god til tider med modløshed og fortvivlelse.

Den er effektiv mod hovedpine, spændinger, feber, hedeture, køresyge og kvalme.

Som de sidste to olier i aromamassagen, giver denne olie en frisk følelse af optimisme, glæde og lykke, som kan mærkes i både krop og sind. Det afslutter behandlingen med et stort energiboost til dig.

Under behandlingen vil der ikke blive snakket, så du kan nyde behandlingen i fred og ro. Du kan endda falde i søvn. Du vil blive dækket af lagner og tæpper under behandlingen, og det er vigtigt, at du føler dig varm og behagelig under hele behandlingen.

Behandlingen inkluderer ryg-, nakke-, og ansigtsmassage samt hånd- og fodmassage til afslutning.

Kategorier: Hovedpine

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *