Berlingske har skrevet en artikel den 14. august 2021 om min oplevelse af tiden som nystartet iværksætter, med Coronapandemien som følgesvend. Det har været en periode, hvor følelserne er kommet til udtryk i alle udformninger, svingende fra super glad til dybt nede i  kulkælderen, og så tilbage til super glad igen. Det værste har nok været at være underlagt pandemien og udefrakommende faktorer, såsom en meget lang nedlukning i vinteren 2021 – 3,5 måned uden at vide om man var købt eller solgt. 3,5 måned hvor det eneste jeg kunne var at vente, vente, vente… på at pandemien aftog og restriktionerne langsomt blev opløst. 3,5 måned hvor hver en krone blev endevendt og tanker tænkt om hvad “drømmen” skulle koste. Men i min situation er der ingen tvivl, jeg vil gå meget langt og bruge hvad det kræves for at overleve – pandemi eller ej. “StilleZonen” overlevede, så min drøm lever stadig, og den vil jeg til hver en tid kæmpe for. Læs artiklen her
Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *