Hvad er forskellen på ansigtsbehandlingen Japansk Lifting og kirurgiske eller kosmetiske ansigtsbehandlinger?

Vi kan ikke undgå at alle livets påvirkninger, gode som dårlige, sætter sig og ses i vores krop og ansigt. Vi kender dem som bekymringsrynken, smilerynkerne, poser under øjnene og de helt naturlige aldersforandringer som kommer til os alle. Små fine rynker omkring øjne og mund, vil også komme på et tidspunkt. Det er helt naturligt og alligevel ikke altid så velkomment. Her kan det være man begynder at undersøge mulighederne for at mindske disse tegn. Der er forskellige metoder der kan anvendes til dette, fx Japansk Lifting, Hollywood Lift ®  eller indsprøjtninger med udglattende giftstoffer.

3 metoder til at få et yngre look:

Når du hos mig får Japansk Lifting, er hovedformålet at du finder ro i krop og sind. Samtidig med dette afspændes alle musklerne i dit ansigt, dit ansigt udglattes og du får naturlig friskhed og glød. Jeg kan ikke love dig at dine rynker, linjer mm forsvinder, men dine muskler i ansigtet vil være afspændt og dit udtryk vil mildnes. Kernen i denne behandling er på ”hele dig”, og herunder at løsne for spændinger i ansigtets muskler. Behandlingen beroliger dit nervesystem og øger dit velvære. Lige som alt muligt andet skal Japansk Lifting holdes ved lige, hvis formålet er andet end velvære. I starten vil jeg anbefale et intensivt forløb med ca 8 – 10 behandlinger, som derefter vedligeholdes 1 gang pr. måned.

Den anden måde at ændre ansigtets aldersforandringer på er ved at anvende kirurgi. Det kunne fx være ved det der kaldes for Hollywood Lift ®, hvor der fjernes/mindskes rynker og løs hud. Hollywood Lift ® er et indgreb der udføres af plastikkirurger, hvor den overskydende hud korrigeres væk med et fint snit. Snittet lægges hvor arret heler rigtig fint op og ender med at være næsten usynligt. Du vil under indgrebet være lokalbedøvet.

Det skrappe rynkeudglatningsmiddel og muskelafslappende præparat, der sprøjtes ind under huden er en tredje måde at mindske fine linjer og rynker på. Det er en behandling der udføres af plastikkirurger og læger, og som skal vedligeholdes hver 3. – 4. måned.

Så det var 3 muligheder for at komme de naturlige aldersforandringer til livs – og hvilken der passer bedst til dig, kan kun du selv afgøre.

Den naturlige metode med Japansk lifting

I StilleZonen tilbyder jeg ansigtsbehandlingen Japansk Lifting, som først og fremmest er en 100% naturlig ansigtsbehandling. Det hele foregår med blide strøg, stræk og tryk i ansigtet, som afspænder og giver glød til din hud. Jeg anvender bl.a. hybenkerneolie i behandlingen, som er kendt for at pleje fine linier og rynker, at og strækmærker. Læs mere på webapoteket.dk om de gode egenskaber ved hybenkerneolie.

Men det er mere end ”bare” en ansigtsbehandling. For behandlingen er sammensat på en måde, så din krop fuldstændig afstresses og du opnår følelsen af ro og velvære. Flere klienter har udtrykt at de opnår den samme følelse, som når de laver mindfulness. De kommer helt ned i gear, nogen falder dybt i søvn og andre svinger mellem at være vågne og meget afslappede. Lyde kan høres i baggrunden, men er ikke i fokus eller forstyrrende.

Effekten af Japansk Lifting er bl.a. at:

 • Give fornyet glød til ansigtet
 • Opstramme huden
 • Minimere rynker og linjer
 • Mindske poser under øjnene
 • Mindske spændinger og dermed hovedpine og/eller kæbespændinger
 • Stimulation af kredsløbet i ansigt og nerver
 • Give velvære
 • Opnå afstresning

Men intet er varigt og det bedste du kan gøre er at passe godt på dig og din krop i hverdagen. Du ved sikkert godt hvad jeg vil anbefale dig…men gør det nu alligevel:

En god og sund ansigtsglød stimuleres af:

 • Søvn – god og regelmæssig søvn
 • Kost – god og nærende kost
 • Motion – daglig /ugentlig motion gerne med fokus på både puls og styrke

Læs mere om behandlingen med Japansk Lifting


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *