Hvad er cupping og hvordan kan det bruges i behandlingen mod smerter?

Jeg tilbyder behandlinger med cupping, i forbindelse med fysiurgisk massage.

Du ved måske ikke hvad cupping er, og er derfor tilbageholdende med at afprøve det. Du kan være ganske rolig. Det er en gammel afprøvet metode, som ofte bruges i forbindelse med massage.
Cuppingbehandling (kaldes også bindevævsmassage) er en fantastisk teknik til at arbejde effektivt med udrensning af affaldsstoffer og væske i bindevævet. Og det er også en god måde at komme ned i det dybe væv og arbejde med spændinger, der har fået sat sig godt fast.
Behandlingen kan være med dynamiske strøg/træk eller statisk, hvor cupperne sidder i en tid. Når cupperne får lov at sidde, vil der ofte komme blå mærker, som dog forsvinder i løbet af 5 – 14 dage.
Så har du smerter der driller, så prøv cupping i din behandling. Det kan være netop det, der skal til for at du får din velvære igen.
Selve behandlingen er ikke smertefuld, som det måske kan se ud. Det er en behandling der er at foretrække, hvis du ikke bryder dig om at blive stukket med akupunkturnåle. Det er undertrykket, som strammer og suger, så musklerne bliver afslappet, når behandlingen er forbi.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *