Konstant hovedpine kan afhjælpes i StilleZonen


En succeshistorie om hvad Japansk Lifting og Massage kan gøre for konstant hovedpine.

Nedenfor følger en beskrivelse af et specielt tilrettelagt behandlingsforløb i StilleZonen, for klient A, der efter 2 gange hjernerystelse har mange smerter dagligt i nakke/skulderområdet og konstant hovedpine.

Hovedpinen fylder meget i As hverdag, og smerterne påvirker både humør, energi og overskud. Første hjernerystelse skete for 2 år siden, og den næste 1 år efter. Smerterne og hovedpinen har været der lige siden. A er i starten af 40´erne.

Vi aftaler et forløb på 4 uger, hvor målet er: 
At mindske hovedpinen så den ikke er konstant. Hovedpinens smerter/gener skal mindskes, så smerterne ikke påvirker humør, energi og overskud, i negativ retning.


1. behandling: 60 minutters Japansk Lifting. 

Resultat: godt afspændt i ansigtet. Efterfølgende en del hovedpine de første par dage, men derefter en god kropsfornemmelse – og mod på at fortsætte behandlingen, trods hovedpinen.


2. behandling: 20 minutters massage af nakke, hals, skulder, bryst samt 40 minutters Japansk Lifting.

Resultat: god effekt af massagen, kroppen føles lettere og hovedet ikke så tungt. A oplever at hovedpinen letter en smule, og føler en fysisk bedring.  


3. Behandling: 60 minutters massage af overkrop: 

Resultat: Hovedpinen er blevet markant mindre og fylder ikke så meget i As bevidsthed. A er godt afslappet i hele overkroppen og især bryst og arme, har haft godt af behandlingen. A udtrykker selv, at der mærkes en betydelig bedring efter massagen i den efterfølgende uge. Et par dage op til 4. behandling, begynder hovedpinen og smerterne så småt igen.


4. Behandling: 60 minutters massage af overkrop:

Resultat: Hovedpinen og smerterne letter igen, og fylder stadigt mindre i hverdagen.

Min oplevelse var, at mange at spændingerne var væk ved 4. behandling, hvilket A også selv kan mærke. As kropsholdning er rankere, skuldrene er tilbagetrukket og der er smil og afslappethed. Ansigtet er ikke længere sammenbidt og anspændt.Vi aftaler at: 
A skal komme hver 14. dag, 2-4 gange i alt, for at fortsætte massagen  og komme i dybden med spændingerne i nakken, hals, skuldre og arme. 
Derefter 1 gang om måneden.
Efterfølgende efter behov, og helst inden smerterne har bidt sig fast.  


Bare et lille skriv om, at massage gør en forskel! 
  
(Klienten A har accepteret at hendes historie deles) 

Seneste nyheder


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *